Inschrijving Spinning 2017-2018 geopend!

De afgelopen 6 jaar heeft fietsgroep Stappenbelt gebruik gemaakt van de speciale cyclelessen op maat gemaakt voor de fanatieke fietser. Komende seizoen bieden wij jullie nog meer, vanaf 10 oktober a.s. beschikt het centrum over de nieuwste en modernste spinningfietsen van Body Bike Smart plus. Korte omschrijving van het geavanceerde model, welke een ingebouwde sensor heeft die de cycling prestaties van de gebruiker meet, waarbij o.a. zichtbaar is met welke wattage men fiets deze resultaten worden opgeslagen in een app en kan gekoppeld worden aan de Strava app. Tevens komt er een nieuwe ruimere gekoelde spinningruimte.

Afgelopen seizoen heeft Squash & Cardiofit Centrum Zwolle deze groep meer flexibiliteit en mogelijkheden aangeboden. Dit succes willen wij komend jaar wederom voorzetten voor de leden van fietsgroep Stappenbelt met daarbij dit seizoen 4 Cycle XL lessen van 75 minuten en de overige spinninglessen op de maandagavond, vrijdag en zondagochtend. Dus genoeg extra fiets mogelijkheden voor de ledengroep van Stappenbelt.

De leden van Fietsvereniging Stappenbelt kunnen een speciaal Cycle abonnement afsluiten:

 • Periode 1 oktober t/m 31 maart 2018
 • De speciale cycle les van 75 minuten voor de fietsgroep Stappenbelt, speciale les voor fietsers op de weg. Aanvang 19.00 of 20.30 uur. Op de dinsdag ( Paul van Dam) , woensdag (Ferry van der Vegt/) en donderdagavond (Paul van Dam)
 • Onbeperkt deelname aan de reguliere groepslessen van Squash & Cardiofit Zwolle (momenteel 15 uur per week op het groepslesrooster, waarvan 9 uur cycle lessen)
 • Er zijn 16 fietsen gereserveerd op persoonlijke naam op zowel de dinsdag , woensdag als de donderdag (u dient uw gereserveerde fiets tijdig af te zeggen, zegt u niet af, dan kom het recht op de gereserveerde fiets te vervallen)
 • De cycle room bevat 25 fietsen, waarvan er 9 te reserveren zijn door leden van SCFZ en of leden van Stappenbelt welke geen vaste fiets hebben of een extra les mee willen fietsen.
 • Onbeperkt fitness inclusief begeleiding (ook in de weekenden en in de avond tot 22.00 uur)
  Ma t/m vrij 8.30-23.00 uur
  Zaterdag 9.00-18.00 uur
  Zondag 9.00-18.00 uur
 • Abonnement via Automatische Incasso, waarbij men elk moment kan instappen a € 29,50 per mnd. ( wel doorlopend, maar kan per maand opzeggen)
  Voordeel abonnement voor gehele periode in 1 keer contant voldaan bij de receptie a € 160,00.
 • Indien u voor de fitness een persoonlijk programma wilt kunt u een afspraak maken voor een intake gesprek a € 20,00, waarbij u tevens per trainingen uw resultaten af te lezen zijn via ons wellness systeem
 • Gebruik maken van de kleedruimtes (gratis lokker) en doucheruimte.
 • Onze sportaccommodatie is voorzien van een grote horeca gelegenheid.
 • Gratis ruime parkeer gelegenheid.

U kunt het inschrijfformulier mailen naar info@squashzwolle.nl of direct afgeven bij de receptie van squash & Cardiofit Centrum Zwolle. De volgorde van ontvangst van inschrijving bepaald de vaste reservering bij een XL les.

Met sportieve groet,

Dagmar Vermeulen
Algemeen Manager

Squash & Cardiofit Centrum Zwolle
Dobbe 69
8032 JX Zwolle
038 – 45 48 485
www.squashzwolle.nl
Facebook
Twitter