Voordat je bij ons lid wordt mag je 2 keer met ons meefietsen om de sfeer te proeven.

LID WORDEN

Enthousiast geworden?

Schrijf je snel in.

Download hier het inschrijvingsformulier van Fietsgroep Stappenbelt Zwolle en lever het in bij:

Fietsgroep Stappenbelt Zwolle
t.a.v. ledenadministratie
Betje Wolffstraat 1a
8023 BT  Zwolle.

CONTRIBUTIE

De contributie 2019 bedraagt € 55,- per jaar voor een gewoon lid, € 41,- voor een gezinslid en € 23,- voor een dubbellid. Bedragen zijn ongeacht het moment van lid worden. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Per 1 september 2018 kunt u voor een lidmaatschap kiezen t/m 31 december 2019. De bedragen zijn dan € 81,- voor een gewoon lid en voor een gezinslid € 65,-.

Bedragen zijn inclusief het NTFU lidmaatschap en verzekering. De eenmalige inschrijfkosten zijn € 10,-.

Met het lid worden van Fietsgroep Stappenbelt verklaar je tijdens clubactiviteiten de club kleding te dragen. Voor de afspraken omtrent de kleding en bestelling zie het item. Daarnaast verklaar je bereidheid om te ondersteunen bij het organiseren van activiteiten wanneer daar om gevraagd wordt. We zien je graag binnenkort op een van onze tochten.

Het lidmaatschap heeft de volgende voordelen:

• U bent aangesloten bij de NTFU. Daardoor heeft u jaarlijks het Toerfietsevenementenprogramma (TEP) gratis (winkelwaarde € 14,95 ) en zes keer per jaar het informatieve FietsSport magazine (winkelwaarde € 15,95).
• U vindt in het TEP informatie over vele soorten tochten: toertochten, vrijetijdstochten, fietsmeerdaagsen, sterritten etc., afstanden van 20 tot 600 km per dag, datums, starttijden en vertrekpunten. In totaal zijn er in het TEP jaarlijks meer dan vierduizend tochten opgenomen. Een enorm aanbod dus, waaruit iedereen een meervoudige keuze kan maken.
• Bovendien ontvangt u een Toerfietskaart (TFK). Met deze TFK toont u waar nodig uw lidmaatschap van de vereniging en krijgt u korting op het inschrijfgeld bij toertochten van bij de NTFU aangesloten verenigingen (hoogte van de korting hangt van organisatie af) en kunt u gebruik maken van Scan & Go tijdens toertochten, dus snel inschrijven en starten!

• Uw materiaal is tijdens fietstochten automatisch verzekerd tot een bepaald bedrag. Nadere informatie hierover vindt u op www.ntfu.nl.

• U krijgt als lid de onbetaalbare adviezen en hulp van clubgenoten. Bovendien leert u snel en gemakkelijk nieuwe trainingspartners en prachtige routes in Zwolle en wijde omgeving kennen.
• U kunt tegen lage prijzen de speciale Fietsgroep Stappenbelt fietskleding kopen.
 

PERSOONLIJKE GEGEVENS WIJZIGEN

Geef wijzigingen zo snel mogelijk door aan onze ledenadministrateur zodat onze ledenadministratie correct blijft.  Dit kun je door de wijziging te mailen naar ledenadministrateur@fietsgroepstappenbelt.nl. Vergeet daarbij niet je NTFU nummer te vermelden zodat we zeker weten bij wie de wijziging hoort.

OPZEGGEN

Jammer!
Stuur je opzegging onder vermelding van het NTFU-nummer van je pasje naar onderstaand adres of mail naar ledenadministrateur@fietsgroepstappenbelt.nl. Opzeggen dient voor 1 december te geschieden. Graag horen wij uw reden van opzegging zodat wij wellicht van uw opzegging kunnen leren.

Fietsgroep Stappenbelt Zwolle
t.a.v. ledenadministratie
Betje Wolffstraat 1a
8023 BT  Zwolle